Hjem

FinanceGuide

Your guide to personal finances in Denmark

Folk fra hele verden kommer til Danmark for at arbejde og bo her, gør vores land rigere og mere diversificeret.

 

Det er vores pligt som danskere at vise vores nye borgere, hvordan vi styrer privatøkonomi i Danmark, så de føler sig trygge her i landet.

 

FinanceGuide giver de internationale borgere i Danmark mugligheden for at lære at styre deres privatøkonomi. Vi underviser i danske regler og systemer, såsom hvordan skattesystemet i Danmark fungerer, hvad man får i pension, hvis man vælger at blive gammel her og hvordan man sikrer sit hjem og familie vha. forsikringer.

Fuld udnyttelse af den udenlandske arbejdskraft

 

Jeres nye medarbejdere fra udlandet kan gøre en stor nytte for virksomheden i form af kompetencer, anden kultuel baggrund og nye ideer.

 

I den første tid i Danmark kan medarbejderne dog føle sig overvældet af at være i et helt nyt land med nyt sprog og regler.

 

Med FinanceGuide kan jeres virksomhed give de nye udenlandske ansætte muligheden for hurtigst muligt at få styr på forskellige finansielle regler og systember, der findes i Danmark.

 

 

 

 

Giv dem et anstændigt liv i Danmark og få meget tilbage!

 

Manglen på viden indenfor privatøkonomiske spørgsmål kan give de internationale borgere i Danmark usikkerhed i deres hverdag, angst og manglende opmærksomhed på arbejde og studie.

 

Mange kommer desuden i gældsproblemer, fordi de ikke ved hvordan de skal forvalte deres økonomi i Danmark - hvor skatterne og priserne er høje.

 

FinanceGuide tilbyder målrettet undervisning til udlændinge indenfor:

 

  • Skat
  • Pension
  • Forsikringer
  • Budgettering
  • Køb og leje af bolig
  • Investeringer

     

     

FinanceGuide +45 20867109 mail@financeguide.dk CVR.: 35324739 Nørregade 7B, 1000 Købehavn